Picture
Fotade en fluga idag, är fascionerad utav flugögon, ja det är sant :)
 
Picture
Fotade en bofink, en sädesärla och flera trastar idag. Så roligt att vårfåglarna hittat hit och sjunger och kvittrar helt underbart. I morse var det ljuvligt att gå ut och hämta ved, trotts den grå himlen och regnet som föll. Livet vaknar till igen nu när det äntligen är vår!
Picture
Björktrast
 
Picture
Madonna är en finsmakare av höga mått, här slickar hon sej om munnen medans hon spanar in en och annan fågel. Undra om hon känner smaken när hon ser dom?
Var ut en sväng med kameran för att försöka fånga några av vårfåglarna, tyvärr så var de flesta på alldeles för långt håll. Som följeslagare hade jag ju mina katter, och en av dom va fotogeniska herr Kjell-Åke :) som alltid vill vara i rampljuset när kameran är framme, och där passar han ju rätt bra, eller hur? :)
 
Picture
Månen gömde sej precis bakom trädet ;-)
Picture
Skulle ut och fota månen genom skogen ikväll, men den ville liksom inte kika fram ordentligt bakom molnen. Då tog jag det här fotot istället. Och fick med ett konstigt streck i skyn?
 
Picture
Har suttit ett tag med Photoshop och gjort en ny logga som vattenstämpel på mina foton. Passade bra att lägga in adressen till min hemsida direkt så kanske fler hittar hit. Fiffigt va? Nja jag snodde idén som jag hittade i morse på en vacker bild. Har inte varit ut och fotat idag, så ett gammalt foto på Kjell-Åke får duga :D
 
Idag åkte jag en snabbsväng upp mot Aspen, för att se om temperaturmätaren på bilen fungerade som den skulle. Den är väldigt trögstartad som varm, och tempmätaren fungerar inte alltid som den ska.
Självklart var kameran med, och jag spanade i diket efter några nya objekt. Då jag såg något blått som glimta till i en glänta :)
Picture
Det ovanliga med dessa sippor var att en var helvit :) Tur att jag stannade till!